Gambar : 30 Idea Bilik Air Mewah Dan Eksklusif Untuk Anda

Assalamualaikum wbt,

Gambar : 30 Idea Bilik Air Mewah Dan Eksklusif Untuk Anda | Pernahkah anda mengimpikan bilik air utama yang mewah menjadi realiti di rumah anda? Jika ya, impian anda sebenarnya bukanlah mustahil untuk direalisasikan. Mommy ingin kongsikan kepada anda idea dekorasi dan rekaan dalaman bilik air supaya kelihatan mewah dan eksklusif.

30 Gambar Idea Bilik Air Mewah Dan Eksklusif

Pemilihan warna yang lebih cerah memainkan peranan penting dalam menampakkan bilik air menjadi lebih cantik, eksklusif dan mewah. Warna yang cerah seperti putih, pastel, warna lembut menjadi pilihan kepada pemilik untuk merialisasikan bilik air mewah.

Selain daripada itu juga, warna cerah mampu menjadikan bilik air anda kelihatan lebih luas dan mewah serta eksklusif. Jika anda perhatikan, kebiasaan bilik air hotel terkemuka juga boleh dijadikan sumber inspirasi dalam membina bilik air yang mewah dan bergaya.

Dibawah ini anda boleh lihat gambar-gambar menarik bilik air mewah yang boleh dijadikan sumber inspirasi dalam bilik air rumah anda. 






































Susun atur yang menarik juga memainkan peranan penting dalam menjadikan bilik air rumah anda kelihatan mewah. 




10 Comments

  1. As salam wawa. Beli domain kat mana? Done follow your blog. Jemputlah singgah di blog www.zukidin.com.
    Cantik dan mewah bilik2 air tu. Cuma mampu melihat sahaja. Jom tukar list dgn abam kie? Tqvm.

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam Abam Kie,
    wawa beli dekat godaddy sebab kadang dia ada promosi, harga domain lebih rendah. boleh2.

    ReplyDelete
  3. cantiknya.. Modal pun kena besar tu.

    Kena rajin menyental jugak tu. Semua tile warna cerah. tiap kali mandi kena spend masa untuk menyental lantai bilik air.

    ReplyDelete
  4. Idea dan konsep yang sangat menarik dan hebat

    ReplyDelete
  5. Bak kata Hj Bakhil, siapkan saja duitnya, banyak banyak.. :)

    ReplyDelete
  6. cantiknya..kena tunggu kaya dulu..hehe

    ReplyDelete
  7. Seronok betul kalau ada bilik air luas dan mewah camni. berlamaan dalam bilik air camni. haha

    ReplyDelete
  8. Cantiknya. Hopefully one day dapat lah toilet yang siap bathtub and cantik gitu.

    ReplyDelete
  9. wahhh cantiknyaa

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/08/cuya-join-pertandingan-sajak.html

    ReplyDelete

Hai, Terima Kasih diatas comment anda. Semoga terus berjaya dan bahagia selalu.

Disclaimer

Blog Mommy Wawa adalah penulisan dari hati dan jika ada diambil dari mana-mana sumber akan dikreditkan ke sumber asal.