Assalamualaikum wbt,

Gambar : 30 Idea Bilik Air Mewah Dan Eksklusif Untuk Anda | Pernahkah anda mengimpikan bilik air utama yang mewah menjadi realiti di rumah anda? Jika ya, impian anda sebenarnya bukanlah mustahil untuk direalisasikan. Mommy ingin kongsikan kepada anda idea dekorasi dan rekaan dalaman bilik air supaya kelihatan mewah dan eksklusif.

30 Gambar Idea Bilik Air Mewah Dan Eksklusif

Pemilihan warna yang lebih cerah memainkan peranan penting dalam menampakkan bilik air menjadi lebih cantik, eksklusif dan mewah. Warna yang cerah seperti putih, pastel, warna lembut menjadi pilihan kepada pemilik untuk merialisasikan bilik air mewah.

Selain daripada itu juga, warna cerah mampu menjadikan bilik air anda kelihatan lebih luas dan mewah serta eksklusif. Jika anda perhatikan, kebiasaan bilik air hotel terkemuka juga boleh dijadikan sumber inspirasi dalam membina bilik air yang mewah dan bergaya.

Dibawah ini anda boleh lihat gambar-gambar menarik bilik air mewah yang boleh dijadikan sumber inspirasi dalam bilik air rumah anda. 






































Susun atur yang menarik juga memainkan peranan penting dalam menjadikan bilik air rumah anda kelihatan mewah. 




10 Comments

Abam Kie said…
As salam wawa. Beli domain kat mana? Done follow your blog. Jemputlah singgah di blog www.zukidin.com.
Cantik dan mewah bilik2 air tu. Cuma mampu melihat sahaja. Jom tukar list dgn abam kie? Tqvm.
Kak Wawa said…
waalaikumussalam Abam Kie,
wawa beli dekat godaddy sebab kadang dia ada promosi, harga domain lebih rendah. boleh2.
Diana Rashid said…
cantiknya.. Modal pun kena besar tu.

Kena rajin menyental jugak tu. Semua tile warna cerah. tiap kali mandi kena spend masa untuk menyental lantai bilik air.
Dunia Zumal said…
Idea dan konsep yang sangat menarik dan hebat
Syaz Rahim said…
Bak kata Hj Bakhil, siapkan saja duitnya, banyak banyak.. :)
Atie Zieya said…
suka yang black and white tu
Tiara Sapphire said…
cantiknya..kena tunggu kaya dulu..hehe
Azhafizah MN said…
Seronok betul kalau ada bilik air luas dan mewah camni. berlamaan dalam bilik air camni. haha
Ai said…
Cantiknya. Hopefully one day dapat lah toilet yang siap bathtub and cantik gitu.
Cuya said…
wahhh cantiknyaa

https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/08/cuya-join-pertandingan-sajak.html